To Perspektiver På Trivsel

Der er mange tilgange til at se sygdom og velvære. At tage en gander i perspektivet og det menneskelige syn, de udvider, der er to på et grundlæggende niveau forskellige: Western science? Desuden er det påståede valgfag, som specifikt har sine fundament i nationer, for eksempel Kina og Indien.

I Vesten har vi vist sig at være usædvanligt talentfulde i at få praktisk erfaring i kroppens dele – hjerte, mave, knogler og så videre. Specialisterne kender kroppene til mindste detaljer, de kender videnskaben, de kan helbrede sygdomme, der var håbløse – og er egnede til at erstatte organer.

Nuværende vestlig medicin er fordømt, ud over andre ting. Med det mål at specialister koncentrerer sig om det stykke af kroppen, der har indikationerne, for eksempel en skadelig tumor. Målet er at evakuere bivirkningerne og på den tilfældige chance, at de forsvinder, specialisten har gjort sit arbejde godt, og det er ikke muligt at tage en gander i patientens liv generelt og opdage, hvad der var årsagen til manifestationen. Velvære indebærer i denne forening manglende sygdomstilstand, eller at vi ikke har bivirkninger, som specialisterne kan kvantificere.

Valgfri behandling er et typisk navn for et betydeligt antal af de tænkelige behandlingstyper, der ikke har den mindste smule omhyggelig? En typisk forudsætning. På trods af alt har de dog et par træk, der naturligvis genkender dem fra vestlige lægemidler. De er enten omfattende eller altomfattende.

Velvære i den altomfattende begrundelse er kun et fravær af bivirkninger. Det er en betingelse for at tilpasse, både fysisk og rationelt, og en bivirkning ses her som et flag, at noget ikke er rigtigt med helheden. Udførelsen er at indramme et billede af hele personen og at oversætte forbindelsen mellem indikationen og dette billede.

Indvendig opsionsbehandling viser man jævnligt en tilstand ved at bruge udtryk, for eksempel energier, uregelmæssige egenskaber og chakraer. Mennesket ses som et levende væsen, hvor ingen del kan betragtes eller behandles i løsrivelse fra helheden.

Det ville være så naturligt på den tilfældige chance, at du kunne sætte hver eneste klut i små kasser og beslægtede lægemidler. Under alle omstændigheder er vi mennesker, ikke Volvo, kun en tur til teknikeren. Erfaringerne med optionsbehandling viser, at virkningen er afhængig af både strategien, specialisten og patientens identitet, livsforhold og evne til effektivt at interessere sig.