Om os

Buens Formål

Buens Formål er at videregive data og lede til malignitetspatienter og patienter samt at videregive data til den generelle befolkning om mulighederne for behandling af sygdomme.

Hvad kan BUEN tilbyde?

Uanset om du er udslettet eller din mor, søskende eller kæreste har brug for hjælp, vil BUENs rådgivere forsøge at tilbyde hjælp. Du kan mastermind en periode med os, eller vi kan bede dig om på telefonen.

På den tilfældige chance, at du for nylig har fundet en infektionssygdom, er der meget at identificere med uden et øjebliks forsinkelse. Specialisten ?? Healing center ?? Valgfri behandling? Hvor skal man begynde? Hvad er bedst på hvilket tidspunkt?

Her på BUEN kan du afgøre de beslutninger, der passer bedst til dig. Vi kan bede dig om valgene, der er tilgængelige for optionsbehandling, men vi overlader ikke til en bestemt specialist, og vi vil ikke tilskynde dig til at gå til specialisten, og vi vil opfordre dig til at holde kontakten med specialisten og Helbredende center.

Vi kan give dig specielle data om valgbehandling vedrørende tumor. Derudover kan vi hjælpe med at opdage, for eksempel:

  • Steder for rådgivere
  • Omkostninger til medicin
  • Bøger, grupper, optagelser
  • Støtte og selvforbedring sammenkomster
  • Logisk dokumentation
  • Butikker, hvor du kan købe kosttilskud og naturlige løsninger

Der er ingen sidste kørselsordning for hvad man skal gøre ?? Det er dig, der vælger. Det er kun en standout blandt de mest vitale enheder med hensyn til at befæste ens egne særlige selvforsynende kræfter: At være dig selv dynamisk og vælge, hvad der vil ske. Vær det som muligt, vi vil gerne styrke dig som en grundlæggende kunde, der viser tegn på forbedring og bedre at opdage din vej gennem ørkenen ?? Af optionsbehandling.

Tager du dine beslutninger ??

Vi kan bede om, flytte og belyse!

BUEN har ligeledes grunden til at hjælpe eksperter med at få nogle svar vedrørende valgfri malignitetsbehandling.