Hvad kan BUEN tilbyde?

Uanset om du selv er syg, eller om din mor, bror eller veninde har brug for hjælp, vil BUEN’s rådgivere forsøge at hjælpe. Du kan aftale en tid hos os, eller vi kan rådgive dig i telefonen.

Har du lige fået konstateret en kræftsygdom, er der meget at forholde sig til på én gang. Lægen – sygehuset alternativ behandling? Hvor skal man starte? Hvad er bedst på hvilket tidspunkt?

Her hos BUEN kan du få hjælp til at træffe de valg, der er bedst for dig. Vi kan rådgive dig om de muligheder, der findes mht. alternativ behandling, men vi henviser ikke til en bestemt behandler, og vi vil under ingen omstændigheder fraråde dig at gå til lægen, og vi vil råde dig til at bevare kontakten til lægen og sygehuset.

Vi kan give dig konkrete informationer om alternativ behandling i forbindelse med kræft. Og vi kan hjælpe med at finde fx:

· adresser på behandlere
· priser på behandlinger
· bøger, bånd, videoer
· støtte- og selvhjælpsgrupper
· videnskabelig dokumentation
· butikker, hvor du kan købe fx kosttilskud og naturlægemidler

Der er ingen færdig køreplan for hvad du skal gøre – det er dig, der bestemmer. Det er netop ét af de vigtigste redskaber, når det gælder om at styrke ens egne selvhelbredende kræfter: At man selv er aktiv og bestemmer hvad der skal ske. Men vi vil meget gerne støtte dig i at være en kritisk forbruger, som bliver bedre og bedre til at finde vej gennem “junglen” af tilbud om alternativ behandling.