Hvad er alternativ krćftbehandling?

Den væsentligste skelnen ved brug af traditionelle og optionsvækstbehandling er tydelig på den måde du taler: I helbredelsesfaciliteten hjælper de os med at kæmpe eller angribe lidelsen og ved at slakte tumorcellerne. I opsionsbehandling forsøger rådgiveren som et hold hos kunden for at styrke kroppens selvforstærkende magt.

Der er mange muligheder for at håndtere sygdommen. Nogle af dem kan synes at påvirke blot symptomerne på f.eks. Kemoterapi, og andre synes at have indflydelse på selve infektionen. Det burde understreges, at der ikke er nogen bekræftelse på, at valgbehandling kan helbrede vækst, ligesom den almindelige medicinske videnskab har forklaret vejen for tumor.

Ofte er det en blanding eller dækning mellem et par af disse teknikker. Vær det som muligt, det er en smart tankegang at begynde at udnytte et sortiment af teknikker med det samme i lyset af det faktum, at du ikke har mulighed for at give mening af, hvad der virker. Desuden vil du sandsynligvis få budgetmæssige problemer. Senere i processen kan det være nyttigt at deltage i nogle få strategier, og som indikeret af malignitetspasienterne selv, er der usædvanligt hjerteskærende ugunstige virkninger på grund af blandingen. Vær det som det kan, deductively, det drejer sig kun om et uudforsket område.

Inddragelse af alternativ sygdomsbehandling viser, at det indebærer meget, at du er dynamisk i behandlingen, og mange lægemidler skal være uafhængige af nogen anden. Under alle omstændigheder ved by er det en smart tanke at søge efter en valgmulighed, før man begynder. Vigtigst er det, at en specialist kan give en betydelig vejledning, og behandlingen bør desuden tilpasses individets omstændigheder. Det er ikke sikkert, at en lignende løsning på malignitet fungerer på samme måde som muligt

Den bedste logiske dokumentation findes om kosttilskud, og det er vigtigt, at du bliver dygtig. Den nærmeste dokumentation er tilgængelig i psykoterapi, der har vist sig at have kapacitet til to gange levetiden for patienter med specifikke sygdomsformer.

De væsentlige lægemidler er fx zoneterapi, nålterapi og rygsmerter, som grundlæggende bruges til behandling af symptomer. De entusiastiske og verdensomspændende medicin dækker et bredt udvalg af strategier, der går fra homeopati og blomstrer til at genvinde, bede, repræsentere og overveje. Følt for hver enkelt af dem er, at der er begrænset logisk bevis for virkningen.