Et ord af visdom, mens du vælger behandling

Forsøg ikke at afstå specialisterne før tiden. De kan gøre en hel del, uanset muligheden for, at de har et alternativt syn på velvære end optionsrådgivere. Antag du, at du er forkert, forsøg på at få en periode med din læge? Hvad mere er, bede om at have nok tid til en ægte diskussion. Indstil forslag fra familie og ledsagere ?? Vær det som muligt, vælg dig selv. På den tilfældige chance, at en anden person har fået gavn af en behandling, må den ligeledes tage et skud på dig? Alligevel er det langt fra sikkert. Du skal se over din egen særlige sans og instinkt.

Afklare, hvad dit mål med behandlingen er, for eksempel: at lindre smerten, mindske symptomerne, give mental støtte, styrke kroppens evne til at helbrede sig selv og så videre. Prøv ikke at eksperimentere med ti forskellige ting uden et øjebliks forsinkelse. Tjek omkostningerne flere steder før du begynder. Husk at den fysiske og mentale hænger sammen. Overvej om dit problem både har en fysisk og en mental rolle.

Begynd at få en ikke-begrænsende diskussion med rådgiveren. Her har du mulighed for at stille henvendelser om rådgiverens instruktion og inddragelse hos andre vækstpatienter. Du skal desuden genkende, hvad behandlingen virkelig afhænger af, i hvilket omfang det tager, hvad det koster og i hvilket omfang det er en god mulighed for at tale sammen før eller efter. Gå til behandlingen med en modtagelig personlighed og sig ja, nu skal jeg forbedre? Med hjælp fra en specialist ??. (Som uventet, hvis du går til specialisten).

Godkend at specialistens ideer ikke koordinerer det, vi realiserede i skolen eller hvad specialisten siger. Det er ganske for nylig det, der er på den anden side ?? ?? Det afhænger af en alternativ slags videnskab end den, vi kender. Vær grundlæggende! Ser det ud til, at din kontanter er mere fascinerende end dit velbefindende, så forsøg på at opdage en anden rådgiver eller spørg en anden person. Hvad det handler om både i pleje- og indstillingsbehandling er, at du kan starte dine egne selvmagende beføjelser dog meget, som man kunne forvente.

Save

Save

Save